Astă-seară, Ștefan Bănică, în concert, la Centrul ”Jean Constantin”

de Simona ANGHEL Marţi, 26 Aprilie 2022 430
Astă-seară, de la ora 19, de pe scena Centrului multifuncțional educativ pentru tineret „Jean Constantin”, Ștefan Bănică va adresa o declarație de dragoste tuturor femeilor care aleg să participe la concertul său.
După o lungă pauză, impusă de pandemie și restricții, Ștefan Bănică a pornit, pe 7 aprilie, într-un turneu național de excepție – „Te iubesc, femeie!” – dedicat tuturor celor care ii apreciază muzică și, în mod special, doamnelor și domnișoarelor.
„Mă bucur că pot să vă anunț pe toți cei care iubiți muzică noastră că, după 2 ani de absența, în luna aprilie plec alături de Rock'N'Roll Band & The 50'S într-un turneu național cu un concert nou, pregătit sub titulatura "TE IUBESC, FEMEIE!", dedicat vouă tuturor, de care ne-a fost dor, dar, în mod special, doamnelor și domnișoarelor. Vom cânta piese noi, înregistrate de curând în studio, dar și cele mai cunoscute cântece pe care vreți să le auziți de la noi. Abia aștept să ne vedem și până atunci să dea Dumnezeu să fie pace!”, a declarat Ștefan Bănică.
Prețul biletelor este între 209 și 129 lei, pe iabilet.ro.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Cultură-Educație

Ultima oră

Titlurile zilei