Ateliere de dezvoltare a abilităților de marketing ale studenților șaguniști

de Cuget Liber Joi, 27 Noiembrie 2014 146
Proiectul European "Rețeaua de practică economică CAREER HUB" (cofinanțat din fondul social European POST DRU 2007-2013), derulat de Universitatea "Andrei Șaguna", a parcurs o nouă etapă prin desfășurarea Atelierelor de Dezvoltare a Abilităților de Marketing ale studenților economiști, coordonate de dr. Laura Elena Marinaș, dr. Laura Daniela Roșca și dr. Claudiu Nicolae, experți ai asociației MARKETER Club, partener în proiect.
Proiectul are ca obiectiv general facilitarea tranziției la viața activă pentru 355 de studenți șaguniști din domeniul științelor economice, prin furnizarea unui pachet integrat de orientare, consiliere profesională și mentorat în carieră, realizat de cadrele didactice ale universității și de specialiști ai partenerului, Asociația MARKETER Club.
Evenimentul face parte din seria workshopurilor proiectului, menite să ofere activități suport pentru orientarea și consilierea studenților. 
Taguri

Comentează știrea

1. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

Alte știri din sectiunea Cultură-Educație

Ultima oră

Titlurile zilei