Colegiul „Mircea” pregătește a XVIII-a ediție a suitei de manifestări My Space

de Simona ANGHEL Joi, 20 Octombrie 2022 373
Cu prilejul Săptămânii Mondiale a Spațiului, care în 2022 este dedicată creșterii gradului de conștientizare cu privire la importanța și interconectarea spațiului și sustenabilității, Colegiul Național „Mircea cel Bătrân” Constanța organizează cea de-a XVIII-a ediție a suitei de manifestări My Space.
Una dintre activitățile acestui proiect o constituie concursul de desene pe calculator (destinat elevilor din clasele V-VI) / prezentări multimedia (pentru elevii claselor VII-VIII).
Coordonatorul proiectului, prof. Mihaela Gearâp, invită, până duminică, 23 octombrie, profesorii constănțeni să participe la acest concurs cu lucrări ale elevilor de gimnaziu. Fiecare profesor poate să înscrie maxim cinci lucrări pentru fiecare clasă pe adresa [email protected]. Rezultatele le primesc pe mail profesorii coordonatori până în data de 15.11.2022.
Concursul se va desfăşura pe următoarele secţiuni:
Desene pe calculator  pentru elevii claselor V-VI (într-o aplicaţie de desenare; desenul trebuie salvat cu numele elevului, extensia .jpg)
Prezentări multimedia pentru elevii claselor VII-VIII (prezentarea trebuie să conțină minim 10 Slide-uri, max 15, cu informaţie şi poze, trebuie să conţina cel puţin un desen făcut de elev; prezentarea să fie salvată cu numele elevului).
Alăturați-vă miilor de participanți din peste 90 de țări care sărbătoresc sustenabilitatea în spațiu și sustenabilitatea din spațiu.
 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Cultură-Educație

Ultima oră

Titlurile zilei