Copiii de etnie turcă sărbătoresc împreună

de Cuget Liber Sâmbătă, 01 Iunie 2013 186
Elevii de etnie turcă din Medgidia, Tulcea, Cobadin și Amzacea vor sărbători 1 iunie, Ziua Internațională a Copilului, la filialele Uniunii Democrate Turce din România din localitățile menționate. Copiii din Medgidia și cei din Tulcea vor vizita și Centrul Muzeal Ecoturistic Delta Dunării, cel mai important obiectiv turistic din Tulcea care deține unul dintre cele mai mari acvarii din Europa. 
La fililala UDTR din Tulcea, copiii vor fi primiți de deputatul Iusein Ibram și vor servi produse de patiserie tradiționale pregătite de membrele comisiei de femei. La Cobadin și Amzacea, copiii se vor întrece în jocuri distractive și vor participa la un concurs de recitare în limba turcă. Cei mai buni vor fi premiați.
Președintele UDTR, Osman Fedbi, a declarat: "În acest an, ne-am dorit ca elevii de etnie turcă de la filialele uniunii din Tulcea, Medgidia, Cobadin și Amzacea, cu rezultate bune la limba maternă și de condiție socială modestă, să sărbătorească ziua de 1 iunie împreună, să se bucure de această etapă minunată a vieții, copilăria. Copiii de etnie turcă au mai marcat sărbătoarea copilăriei, la Palatul Copiilor din Constanța, la sfârșitul lunii aprilie, participând la manifestările cultural-sportive organizate de UDTR și de Consulatul General al Republicii Turcia la Constanța cu prilejul Zilei Suveranității Naționale și a Copilului, sărbătorită în Turcia, la 23 aprilie".
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Cultură-Educație

Ultima oră

Titlurile zilei