Cum ajungi GRATIS la Disneyland Paris

de Simona ANGHEL Vineri, 20 Aprilie 2012 1638
Perfect Tour oferă o excursie incredibilă la Disneyland Paris clasei câștigătoare a concursului "Tortul aniversar Disneyland Paris" ce a început în cadrul emisiunii Televiziunea Copiilor de la TVR1.
Cu ocazia celei de-a 20-a aniversări a Disneyland Paris, Perfect Tour - unic reprezentant al Disneyland Paris în România, în colaborare cu emisiunea Televiziunea Copiilor (TVR1), invită toate clasele I-VIII din școlile din România să prepare un tort aniversar pentru a participa la un concurs special.
Înscrierea claselor se face pe pagina Facebook a emisiunii Televiziunea Copiilor (TVR1) https://www.facebook.com/televiziuneacopiilor, iar echipele participante trebuie să pregătească un tort aniversar până pe 23 iunie. Când tortul este finalizat, coordonatorii claselor trebuie să încarce o fotografie sau un videoclip care să participe la concurs.
Echipa câștigătoare va fi anunțată pe 30 iunie 2012 și va fi trimisă într-o excursie incredibilă la Disneyland Paris. Toate costurile privind zborul, transferul în Paris, mesele, asigurarea și cazarea sunt asigurate de Perfect Tour. Echipele participante necâștigătoare primesc o reducere specială de 10% din partea sponsorului Perfect Tour, pentru cazare și intrare în parcurile de distracție, pentru ei și membrii familiei lor. 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Cultură-Educație

Ultima oră

Titlurile zilei