Înscrierile în creșe și grădinițe, preconizate începând cu 17 iunie

de Simona ANGHEL Miercuri, 07 Februarie 2024 3431
Ministerul Educației a lansat în consultare publică proiectul Metodologiei-cadru de înscriere a copiilor antepreșcolari și preșcolari în unități de învățământ preuniversitar cu personalitate juridică cu grupe de nivel preșcolar și/sau antepreșcolar și în serviciile de educație timpurie complementare.
Conform acestui proiect, etapa de reînscrieri a copiilor care au frecventat creșele și grădinițele în anul școlar curent se va desfășura în intervalul 10-14 iunie, afișarea numărului de locuri libere fiind programată pentru data de 14 iunie, ora 14. În intervalul 17 iunie – 5 iulie urmează să aibă loc prima etapă din cadrul procesului de înscrieri, la finalul căreia, pe 5 iulie, la ora 14, vor fi afișate locurile libere rămase pentru a doua etapă. Care va avea loc între 8 și 25 iulie, urmată de etapa de ajustări, între 19 și 29 august.
Pe data de 9 septembrie, ora 16, este prevăzută introducerea în SIIIR a tuturor copiilor înscriși în anul școlar 2024-2025, în unitățile de învățământ preuniversitar cu personalitate juridică cu grupe de nivel preșcolar și/sau antepreșcolar, repartizarea pe formațiuni de studiu.
Propunerile și sugestiile cu privire la proiectul supus consultării publice pot fi trimise în următoarele 10 zile calendaristice (de la data publicării) pe adresa de e-mail [email protected]
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Cultură-Educație

Ultima oră

Titlurile zilei