Internaționalizarea universităților din zona Mării Negre

de Simona ANGHEL Miercuri, 06 August 2014 92
Prof. univ. dr. ing. Eden Mamut, Secretarul General al Rețelei Universităților de la Marea Neagră, a efectuat o vizită oficială la Universitatea de Stat Ilia din Tbilisi, Georgia. Scopul vizitei l-a constituit analiza proiectelor derulate în cadrul Universității în colaborare cu RUMN și întâlnirea cu prof. univ. dr. Giga Zedania, rectorul Universității, în vederea pregătirii Congresului RUMN care va avea loc în luna septembrie la Belgrad, Serbia.
La întâlnirile cu decani ai diferitelor facultăți, cadre didactice universitare și reprezentanți ai diferitelor departamente ale universității, au fost evaluate proiectele care se află în derulare în cadrul programelor Erasmus Mundus, au fost identificate o serie de noi direcții de colaborare și s-au făcut propuneri pentru activitățile ce vor fi derulate în perioada următoare.
Prof. Mamut a prezentat rezultatele unor proiecte derulate în România și alte țări membre RUMN care ar putea fi de interes pentru partenerii din Georgia.
Au fost identificate o serie de priorități în domeniul internaționalizării universităților din zona Mării Negre, al cooperării în domeniul programelor dedicate administrării afacerilor, al turismului și în domeniul dialogului interconfesional. 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Cultură-Educație

Ultima oră

Titlurile zilei