Marșul pentru viață la Constanța

de Simona ANGHEL Vineri, 21 Martie 2014 204
Sâmbătă, 22 martie, de la ora 12, la Catedrala Sf. Apostoli Petru și Pavel, susținătoarele Mișcării Pro-Vita din România cheamă la adunare publică cetățenii și credincioșii din Constanța, acțiunea purtând titlul "Marșul pentru viață". 
Marșul este organizat la nivel național și evenimentul are loc simultan în peste 40 de orașe românești: București, Constanța, Timișoara, Iași, Cluj-Napoca, Pitești, Oradea, Târgu Mureș, Satu Mare, Fălticeni, Deva, Reșița, Suceava, Alba Iulia, Craiova, Arad, Sfântu Gheorghe, Târgoviște și altele și în majoritatea capitalelor europene.
Scopul său este de a promova dreptul la viață pentru copilul încă ne-născut și afirmarea valorilor vieții umane, în contextul importantei sărbători creștine "Buna Vestire", de pe 25 martie, Sărbătoarea femeii și mamei creștine. Între orele 11-11,45, va avea loc adunarea la Catedrala Tomisului și realizarea unei Cruci de lumânări însoțită de o rugăciune, după care se va pleca pe traseul: Piaa Ovidiu (Str. Mircea cel Bătrân)  – Poșta Mare – Capitol (Bdul Tomis) - Spitalul Județean Constanta - Dacia - Tomis III - Tomis Nord Boema - Biserica Sf. Haralambie. 

Taguri

Comentează știrea

Roxie
21 martie 2014
dreptul la viata

sigur ca da, nasteti-i si pe urma abandonati-i in spitale sau tineti-i nemancati acasa, bateti-i. luptati-va pentru ei cat sun nenascuti, dupa aia, abuzuri la greu si viata grea. CONTRACEPTIA e singur a masura inteligenta, si asa sunt 7 miliarde oameni de nu mai are nimeni loc pe pamant. gata

Alina
22 martie 2014
dreptul la viata

Asa trebuia sa gandeasca mama ta inainte de a te concepe pe tine? Oare nu toti copiii conceputi au dreptul la viata? Contraceptia de oricare fel ar fi ea, tot crima ramane. Daca luam pe rand si analizam fiecare metoda de contraceptie, observam ca niciuna nu previne conceperea copilului ci il omoara in diferite stadii ale dezvoltarii sale. Cine nu vrea, sau nu poate sa creasca copii, sa practice abstinenta.

Alte știri din sectiunea Cultură-Educație

Ultima oră

Titlurile zilei