”Martorul acuzării”, pe scena Casei de Cultură din Constanța

de Simona ANGHEL Luni, 22 Mai 2023 137
Marți, 23 mai, de la ora 20, constănțenii sunt invitați să trăiască experiența unui nou mister Agatha Christie într-o poveste captivantă despre justiție, pasiune și trădare, în spectacolul „Martorul acuzării”.
Teatrul Avangardia prezintă acest clasic al suspansului, presărat cu note de umor fin și satiră a obiceiurilor, renumit și pentru adaptarea sa cinematografică cu Marlene Dietrich, Tyrone Power și Charles Laughton în rolurile principale, dar care dispune încă de secrete de descoperit și atu-uri de jucat.
Distribuție: Alex Conovaru, Vlad Corbeanu, Ion Haiduc, Marius Drogeanu, Alexandru Voicu, Adriana Aldea, Ioana Cojocarescu, Andrei Mateiu, Gabriela Porumbacu, Violeta Huluba și Sorin DobrinRegie: Ricard Reguant. Aflat față în față cu cineva atât de fermecător precum tânărul Leonard Vole, nici nu ți-ar trece prin minte că ar putea fi acuzat de comiterea unui asasinat cu sânge rece. Și totuși, el este singurul suspect în cazul asasinatului bogatei și mai vârstnicei domnișoare Emily French. Iar toate probele par împotriva lui, mai ales instrumentate de neînfricatul procuror Myers. De partea sa, Sir Wildfried Robards, un avocat mândru și morocănos, care luptă împotriva propriilor prejudecăți, va face totul pentru a-i convinge pe jurați de nevinovăția lui Leonard Vole. La mijloc se află Romaine, soția îndrăgostită, dispusă să declare orice pentru a-și salva soțul. Dar este acest ajutor unul de încredere? Sau în spatele aparențelor nu se ascunde decât o manevră sinistră?
Biletele se pot achiziționa prin rețeaua bilet.ro pe categorii de prețuri: categoria VIP: 150 lei; categoria I: 120 lei; categoria II: 100 lei. Reduse la 60 lei pentru pensionari, studenți, liceeni si copii. Aceste locuri se află la categoria a II-a. Biletele se rezervă pe whatsapp sau telefonic și vor fi ridicate în ziua spectacolului. 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Cultură-Educație

Ultima oră

Titlurile zilei