Noi premii în palmaresul Colegiului de Arte

de Cuget Liber Vineri, 04 Aprilie 2014 226
Elevele Colegiului Național de Arte "Regina Maria", secția coregrafie, Denisa Cătăloi, Alina Sorescu, Vanesa Tiron, din clasa a VI-a, profesor coordonator Roxana Xenis-Oprea, și Ioana-Cătălina Leu, din clasa a VII-a, profesor coordonator Delia Boeru, au participat la Concursul Regional de Dans Clasic și Contemporan "Lebăda de Cristal" - ediția a II-a, ce s-a desfășurat la Ploiești. 
Denisa Cătăloi a obținut premiul II la secțiunea dans clasic și premiul I la dans contemporan. Alina Sorescu a obținut premiul I la dans clasic, iar la secțiunea dans contemporan, premiul II. Vanesa Tiron a obținut premiul II la dans clasic și premiul III la dans contemporan. Colega lor, Ioana-Cătălina Leu, a cucerit premiul I la secțiunea dans de caracter.  Profesoarele Roxana Xenis-Oprea și Delia Boeru au obținut Diplomă de Excelență pentru prestația elevelor coordonate. 
În perioada 14-15 aprilie, va avea loc Olimpiada Națională de Coregrafie, evoluțiile elevilor derulându-se pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor Constanța.


Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Cultură-Educație

Ultima oră

Titlurile zilei