O altfel de tranziție de la școală în piața muncii propusă de elevii Liceului „Callatis”

de Simona ANGHEL Luni, 17 Iunie 2024 170
La finele săptămânii trecute, Inspectoratul Școlar Județean Constanța a organizat, la Palatul Copiilor din Constanța, Târgul Proiectelor Europene, o conferință de valorizare și diseminare a rezultatelor din instituțiile constănțene.
Astfel, au fost prezentate peste 50 de proiecte din 37 unități de învățământ care derulează: Acreditare ERASMUS+, PNRAS, PNRR, SEE, eTWINNING, BLUE SCHOOL, ECOSCHOOL, ROSE, EPAS etc.
Liceul Teoretic „Callatis” a fost reprezentat de echipa formată din Teodora -Liliana Carabageac, Ion-Alexandru Miron și Andrei-Ionuț Granat, elevi ai clasei a XI-a A, coordonați de prof. Ghiulserin Sali.
Elevii au prezentat  proiectul „Tranziția de la școală la piața muncii, prin mobilități de învățare, în companii IT europene”, nr. de referință 2023-1-RO01-KA121-VET-000133394, din cadrul programului Erasmus+ al Comisiei Europene.
Acest proiect la care elevii clasei a XI-a A au participat în luna mai 2024   reprezintă al treilea proiect aprobat, dintr-o serie de cinci proiecte, pentru care Liceul Teoretic „Callatis” a obținut o Acreditare Erasmus+, în domeniul Educației și Formării Profesionale, valabilă în perioada 01.03.2021-31.12.2027.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Cultură-Educație

Ultima oră

Titlurile zilei