Preocupări susținute pentru promovarea lecturii la Liceul ”Tomis”

de Simona ANGHEL Miercuri, 15 Februarie 2023 252
Cadrele didactice ale Liceului Tehnologic "Tomis" Constanța au organizat miercuri, 15 februarie, cu ocazia Zilei Naționale a Lecturii, activități de promovare a lecturii în rândul elevilor: lectură individuală din cartea preferată; lectură de grup din cărți de specialitate, dar și texte literare în limbile română, engleză și franceză; organizarea unui cerc de lectură- "Cafeneaua literară".
Activitatea de miercuri, 15 februarie, a fost precedată și de alte inițiative de promovare a lecturii în cadrul Liceului Tehnologic "Tomis" încă de la începutul acestei luni: "Ziua Internațională a Cititului Împreună", "Lirică niponă" - invitată prof. Laura Văceanu, președinta Societății de Haiku Constanța, "Lectură Haiku", expoziție cu vânzare de carte străină "Sitka"- Alianța franceză.
„Ziua Națională a Lecturii ne oferă un prilej bun să reiterăm importanța cărților în viața noastră și să inițiem împreună obiceiuri de lectură, atât de necesare copiilor și tinerilor noștri. Să nu uităm că fiecare zi este potrivită pentru a descoperi o carte. Copiii, tinerii și adulții au nevoie de rutina lecturii pentru a se bucura de beneficiile ei”, transmite prof. Rodica Tatiana Pînzaru, director. 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Cultură-Educație

Ultima oră

Titlurile zilei