Start al concursului pentru posturile de inspectori școlari. Cine deschide "balul"?

de Cuget Liber Miercuri, 20 Mai 2015 849
Începând de astăzi și până pe 4 iunie, cei 29 de candidați validați să susțină concursul pentru ocuparea funcției de inspector școlar se vor afla în mare… fierbere.
Primele patru profesoare programate, astăzi, să treacă printr-o inspecție la clasă, o asistență la oră și apoi evaluarea CV, dar și a probelor anterior susținute sunt, în ordinea afișată la avizier, Cristina Maria Ivan, Alina Teodora Chiriac și Ana-Maria Panțu, toate trei înscrise pentru postul de inspector limbă și literatură română, cărora li se alătură prof. Ana-Daniela Gheorghe, care concurează pentru postul de inspector management instituțional.
Mâine, sunt programate prof. Anca Iuliana Dragomir, candidat la funcția de inspector proiecte educaționale, prof. Alina Viorica Dumitrașcu - pentru inspector geografie și prof. Alice Monica Astăluș - pentru inspector limba engleză.
Reamintim că din comisia de examen vor face parte inspectorul școlar general prof. dr. Răducu Popescu, un cadru didactic universitar și un reprezentant al Ministerului Educației. 
Taguri

Comentează știrea

GICA
20 mai 2015
PLANETA MAIMUTELOR

Toate panaramele lui Popescu s-au inscris la concurs.Se bat pe uratul ala cu fata de broscoi care se crede frumos.Popescule astept sa cazi sa-ti dau si eu.

Alte știri din sectiunea Cultură-Educație

Ultima oră

Titlurile zilei