Studenții Universității „Ovidius” reiau cursurile. Unii hibrid, alții online

de Simona ANGHEL Duminică, 09 Ianuarie 2022 461
Pentru cei peste 18.300 de cursanți ai Universității „Ovidius” din Constanța, activitățile didactice se reiau de luni, 10 ianuarie, modalitatea de desfășurare a acestora fiind decisă la nivelul consiliilor celor 16 facultăți.
La deschiderea anului universitar 2021-2022, rectorul conf. univ. dr. Dan Marcel Iliescu declara: „În semestrul I al anului universitar 2021-2022, fiecare facultate își va desfășura activitatea astfel încât să le asigure tuturor studenților o educație de înaltă calitate şi accesul echitabil la actul educațional, având în vedere, în același timp, protejarea siguranței și sănătății studenților, cadrelor didactice și a personalului administrativ”.
Reamintim că, pe 4 octombrie, conform deciziei Consiliului de Administrație a UOC, 11 facultăți au început cursurile în format hibrid (mixt și online): Facultatea de Arte, Facultatea de Construcții, Facultatea de Educație Fizică și Sport, Facultatea de Farmacie, Facultatea de Inginerie Mecanică, Industrială și Maritimă, Facultatea de Istorie și Științe Politice, Facultatea de Medicină, Facultatea de Medicină Dentară, Facultatea de Științe Aplicate și Inginerie, Facultatea de Științe ale Naturii și Științe Agricole și Facultatea de Teologie. În timp ce studenții de la Facultatea de Drept și Științe Administrative, Facultatea de Litere, Facultatea de Matematică și Informatică, Facultatea de Psihologie și Științele Educației, Facultatea de Științe Economice au funcționat online. Revenind la structura actualului an universitar, activitatea didactică este prevăzută până pe 23 ianuarie, iar din 24 ianuarie și până pe 13 februarie studenții vor intra în sesiunea I de examene. Vacanța intersemestrială este între 14 și 20 februarie.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Cultură-Educație

Ultima oră

Titlurile zilei