Vernisaj - "Iarna unui cactus"

de Sabrina NEDELCU Marţi, 21 Februarie 2012 445
Astăzi, de la ora 18.30, are loc un alt eveniment inedit, marca Wild Art - vernisajul expoziției de pictură realizată de artistul Constantin Papadopol, denumită simbolic "Iarna unui cactus". Evenimentul se va desfășura într-un spațiu nou și original, diferit de cele întâlnite până acum, însă la fel de nonconformist ca toate spațiile utilizate de Wild Art, restaurantul Tossa din Constanța.
Organizatorii evenimentului sunt prorectorul Universității "Ovidius", Marian Cojoc, Laura Stroe și Dan Ferariu. Marian Cojoc va fi și moderatorul evenimentului, alături de un distins invitat, dr. Vasile Sârbu. Vor mai participa la eveniment profesori, artiști, colecționari de artă și toți iubitorii de cultură ai urbei.
În demersul său, artistul expozant al Wild Art, Constantin Papadopol, și-a propus să stabilească un armistițiu între adorația față de spirit și adorația față de materie, folosind pentru această expoziție deviza "Materie colorată, nu lumină colorată".
Taguri

Comentează știrea

sever
21 februarie 2012
arta

Felicitari si succes pe plan critic si financiar !!! Imi permit(ca colectionar) sa sfatuiesc eventualii amatori sa investeasca cu incredere in creatia Pictorului Papadopol,cota dansului fiind in crestere continua de mai multi ani.

Alte știri din sectiunea Cultură-Educație

Ultima oră

Titlurile zilei