Veste tristă pentru micii spectatori ai Teatrului „Căluțul de Mare”

de Simona ANGHEL Vineri, 19 Ianuarie 2024 481
Printr-un comunicat transmis redacției, Teatrul pentru Copii și Tineret „Căluțul de Mare” a ținut să-și ceară scuze pentru faptul că, în săptămâna aceasta, nu a putut onora solicitările grădinițelor și ale școlilor primare de a veni la teatru.
„Nici în săptămâna 22.01 – 28.01 2024, micuții spectatori nu se vor putea bucura de spectacolele pregătite special pentru ei, motivul fiind imposibilitatea de a le asigura transportul de la școală la teatru și înapoi.
Precizăm că Teatrul pentru Copii și Tineret Căluțul de Mare are un parteneriat cu ISJ Constanța, în cadrul programului Educație prin cultură, prin care copiii pot veni la teatru într-un cadru organizat. În vederea deblocării situației actuale, suntem în discuții avansate cu Primăria Municipiului Constanța, prin domnul primar Vergil Chițac, precum și cu CT-Bus Constanța, împreună cu care, sperăm, ca în săptămâna ce vine să găsim modalitatea de a îi aduce pe cei mai mici  spectatori în cadru organizat și transport în siguranță, la spectacolele noastre”, se mai arată în comunicat.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Cultură-Educație

Ultima oră

Titlurile zilei