Bank of Cyprus România rămâne închisă

de Cuget Liber Marţi, 23 Aprilie 2013 103
Banca Centrală a Republicii Cipru (BCC) a decis prelungirea suspendării operațiunilor sucursalei din România a Bank of Cyprus (BoC) cu încă două zile, respectiv 23 și 24 aprilie, Banca Națională a României primind o notificare în acest sens, conform unui anunț publicat pe site-ul BoC, potrivit Agerpres.
În cele două zile clienții pot folosi în continuare rețelele ATM, iar pentru necesități deosebite pot contacta call-center-ul sucursalei BoC din România.
'În conformitate cu Legea nr.17/2013 din Republica Cipru (Legea privind rezoluția instituțiilor de credit și a altor instituții), Bank of Cyprus (BoC) a fost introdusă în procedură de rezoluție (restructurare și reorganizare). Măsurile de reorganizare ordonată a BoC sunt aplicate potrivit art.33 (alin.1) din Legea bancară din Cipru și Directivei nr.2001/24/EC a Parlamentului European și a Consiliului din 4 aprilie 2001', se menționează în anunț.
Banca Centrală a Republicii Cipru a anunțat pe 1 aprilie că a decis suspendarea temporară, pentru o săptămână, a operațiunilor din România ale Bank of Cyprus, ulterior suspendarea fiind prelungită cu încă două săptămâni.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Economie

Ultima oră

Titlurile zilei