CFR Călători: 177 de trenuri ANULATE

de Cuget Liber Miercuri, 29 Ianuarie 2014 78
Toate magistralele de cale ferată sunt deschise astăzi, dar pe opt linii sunt restricții de circulație, iar 177 de trenuri sunt anulate, potrivit companiei CFR Călători.

Potrivit situației centralizate până la ora 08.00, circulația este restricționată, din cauza sulurilor de zăpadă, pe opt linii, respectiv Brăila - Făurei-Buzău, București Nord - Urziceni, Golești - Chitila, Mărășești - Tecuci-Barbosi, Ploiești - Râmnicu Sărat-Adjud, Ploiești Sud-Armășești, Urziceni - Slobozia și Verești - Leorda. Pe aceste linii este interzisă circulația trenurilor formate din automotoare, echipele de intervenție acționând cu utilaje.

Traficul feroviar este deschis pe toate magistralele de cale ferată, dar circulația trenurilor este adaptată la condiții meteo nefavorabile, Comandamentul de Iarnă instituit fiind operațional în continuare, se arată într-un comunicat de presă al companiei CFR Călători.

Miercuri sunt anulate 177 de trenuri, decizia luată de operatorii feroviari fiind necesară întrucât în condiții de iarnă se prelungesc timpii de parcurs, scrie realitatea.net.

Angajații companiilor feroviare vor comunica permanent modificările care intervin în graficul trenurilor și vor interveni cu utilaje pentru deszăpezire, astfel încât circulația trenurilor să se desfășoare în condiții de siguranță pe toate rutele de cale ferată, a precizat sursa citată.

Pasagerii sunt sfătuiți să se informeze despre condițiile meteo și să apeleze telefonic Gara CFR din localitatea de plecare pentru informații actualizate despre mersul trenului cu care intenționează să călătorească. Numerele de telefon de la stațiile CFR, la care pasagerii pot cere informații sunt publicate pe www.cfrcalatori.ro, la secțiunea Info Utile/Informații Telefonice.



Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Economie

Ultima oră

Titlurile zilei