Compania aeriană low-cost Blue Air a fost scoasă la vânzare

de Cuget Liber Joi, 11 Aprilie 2013 225
Compania aeriană Blue Air a fost scoasă la vânzare, au declarat surse apropiate operatorului, citate de Mediafax. Flota companiei cuprinde în prezent nouă aeronave Boeing.
Compania deținută de Nelu Iordache a primit până acum 5 sau 6 oferte, de la investitori români și străini, au arătat sursele, fără să menționeze prețul de pornire solicitat.
Administratorul judiciar al Romstrade, firmă aflată în insolvență și care deține Blue Air, și-a propus un termen de cel mult două luni pentru finalizarea tranzacției, susțin sursele citate.
Omul de afaceri Nelu Iordache, urmărit penal pentru deturnare de fonduri europene și spălare de bani, a fost reținut la data de 1 decembrie. Potrivit unui raport al Departamentului de Luptă Antifraudă, Nelu Iordache, patronul Romstrade, și-ar fi cumpărat un avion cu banii europeni primiți pentru construcția autostrăzii Arad – Nădlac. Omul de afaceri ar fi motivat în acte că are nevoie de aparatul de zbor pentru a trasporta muncitorii de la București la Arad. Dosarul vizează o deturnare de fonduri de 6 milioane de euro la primul tronson al autostrăzii Arad-Nadlac.Pe 22 noiembrie CNADNR a reziliat contractul pentru construirea autostrăzii, motivul invocat fiind întârzierea lucrărilor.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Economie

Ultima oră

Titlurile zilei