Cu cât te răsplătește banca pentru prietenii recomandați

de Anca CHICU Marţi, 25 Septembrie 2012 196
Banca Românească a relansat campania "Recomandă un prieten", de această dată pentru cardurile de credit și creditele de consum fără garanție imobiliară. Astfel, orice client al băncii, care are cel puțin un cont curent în lei sau un card de credit va primi un premiu de 50 de lei pentru fiecare client recomandat, până pe 31 decembrie 2012, care contractează la rândul său un card de credit sau un credit de consum fără garanție imobiliară, conform regulamentului de desfășurare a campaniei.
Fiecare deținător de card sau posesor al unui cont curent în lei poate recomanda mai mulți prieteni, iar suma totală câștigată în urma acestor recomandări poate ajunge până la 500 de lei. 
La rândul său, clientul care a obținut cardul de credit de la Banca Românească prin campania "Recomandă un prieten" va fi răsplătit cu un bonus de 5% pentru toate tranzacțiile de cumpărături efectuate până pe 31 ianuarie 2013, la orice comerciant din țară sau din străinătate și pe internet, indiferent de valoarea acestora. Valoarea bonusului lunar poate ajunge până la 150 de lei.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Economie

Ultima oră

Titlurile zilei