"Dacia Evolution+", noul concept de inovație în showroom-urile Dacia

de Sandra MIHĂILĂ Vineri, 18 Decembrie 2015 178
Din dorința de a îmbunătăți calitatea serviciilor oferite clienților săi, Dacia a pregătit un amplu demers de modernizare a rețelei sale comerciale din România.
Obiectivul este acela de a face ca showroom-urile Dacia să devină cât mai primitoare și mai bine adaptate la așteptările clienților.
Începând din luna iunie a anului trecut și până acum, 40 de showroom-uri au fost deja reamenajate și aduse la noul standard, cunoscut sub numele de "Dacia Evolution+".
Noul concept de showroom aduce o evoluție importantă a ambianței din interiorul spațiilor de expunere a vehiculelor și o îmbunătățire a condițiilor de primire a clienților.
v v v
Conceptul "Dacia Evolution+" include mobilierul nou, modern, prezența unei zone de tip lounge și a unui spațiu pentru copii. Prezentarea detaliată și accesibilă a serviciilor propuse și a diferitelor oferte de finanțare sunt tot atâtea elemente destinate să asigure o interacțiune mai profesionistă și mai eficientă cu clienții.
La rândul lor, atelierele service dispun de acum de o zonă dedicată primirii clienților în timpul recepției vehiculelor.
Proiectul se va aplica și anul următor, la celelalte showroom-uri, astfel încât, la începutul anului 2017, întreaga rețea să fie adusă la noul standard. 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Economie

Ultima oră

Titlurile zilei