De la 1 ianuarie 2013 s-ar putea reîntroduce o nouă taxă auto

de Cuget Liber Joi, 27 Decembrie 2012 199
Taxa de primă vânzare auto, suspendată de fostul Guvern doar până la începutul anului viitor, ar putea fi din nou obligatorie începând cu 1 ianuarie, Executivul urmând să analizeze această situație.
Premierul Victor Ponta i-a solicitat ministrului Mediului, Rovana Plumb, să prezinte Guvernului o informare pe această temă în prima sau a doua ședință de anul viitor, a anunțat vicepremierul Liviu Dragnea, citat de realitatea.net.
Întrebat în continuare dacă acest lucru presupune că taxa de primă vânzare auto va fi din nou obligatorie începând cu anul viitor, ministrul a arătat că speră ca în ședința Executivului programată pentru 4 ianuarie să fie luată o decizie.
"Acum nu știu câte mașini se vor vinde pe 1 și 2 ianuarie, totuși, adică nu mi se pare ceva foarte grav", a adăugat Dragnea.
Taxa de primă vânzare auto, introdusă de Guvernul Boc la sfârșitul anului 2011, trebuia percepută cu ocazia primei transcrieri a dreptului de proprietate în România asupra unui autovehicul rulat și pentru care nu a fost achitată taxa de poluare.
 
Citește mai mult...
 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Economie

Ultima oră

Titlurile zilei