Firmele constănţene, interesate de oportunităţile de afaceri în Brazilia

de Sorin MIHALACHE Miercuri, 20 Septembrie 2023 2703
Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură (CCINA) Constanţa a fost gazda programului Misiunii de Afaceri din Brazilia - Santa Catarina în România, alături de partenerii evenimentului şi reprezentanţii firmelor constănţene prezente.
Misiunea Economică Braziliană în România a fost organizată de FACISC - Federaţia Asociaţiilor de Afaceri din Santa Catarina, Asociaţia de afaceri din Ipora do Oeste, cu sprijinul Ministerului Afacerilor Externe din România şi a Ambasadei României în Republica Federativă a Braziliei.
Delegaţia, venită în România prin intermediul programului „Afaceri dincolo de graniţe: Misiune de afaceri în România”, a fost însoţită de Edson Roberto Dreher, consul onorific în statul Santa Catarina.
„Obiectivul principal al acţiunii a fost consolidarea legăturilor economice şi comerciale dintre cele două ţări, identificând parteneriate potenţiale, investiţii şi colaborări bilaterale.
Delegaţia de oameni de afaceri brazilieni i-a avut în componenţă pe reprezentanţii unor companii cu activitate în domenii precum: transport şi logistică, construcţii civile şi dezvoltatori imobiliari, tehnologia informaţiei, automatizări şi electronică, agricultură, biotehnologie, maşini şi echipamente agricole; industria alimentară, mobilier şi lemn, energii regenerabile, turism şi cultură”, se arată într-un comunicat de presă transmis de CCINA Constanţa.
Reprezentanţii firmelor constănţene, prezenţi la dialog, s-au arătat interesaţi de oportunităţile de colaborare româno-braziliană, discutând potenţialul realizării unor parteneriate comerciale reciproc avantajoase, conectate la pieţele specifice, colaborări a căror perspectivă a început să prindă un prim contur în cadrul întâlnirii. 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Ultima oră

Titlurile zilei