Mobilier pentru casă sau birou. Constănţenii, invitaţi la Salonul de Mobilă „Home Deco”

de Sorin MIHALACHE Miercuri, 27 Septembrie 2023 264
Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură (CCINA) Constanţa va organiza, în perioada 12-15 octombrie, la Pavilionul Expoziţional, Salonul de Mobilă „Home Deco”.
Tematica târgului este una diversificată şi cuprinde: mobilier clasic şi modern pentru casă, mobilier pentru birouri, mobilier pentru spaţii comerciale, decoraţiuni interioare (perdele, draperii, covoare, mochete).
„Salonul reprezintă o invitaţie pentru publicul care doreşte să ofere stil modului şi spaţiului de viaţă. Deschis atât specialiştilor, cât şi publicului larg, Salonul de Mobilă «Home Deco» reprezintă o provocare pentru alegerea între clasic şi contemporan, între emoţia interioarelor tradiţionale şi confortul interioarelor cu design modern şi funcţional.
Inovaţia, culoarea, funcţionalitatea şi, nu în ultimul rând, raportul calitate - preţ au devenit şi pentru cumpărătorul din România criterii importante în viaţa de zi cu zi.
În consecinţă, producătorii şi distribuitorii din România se pregătesc cu mari eforturi pentru a expune la Salonul de Mobilă «Home Deco», oferte pe gustul şi posibilităţile financiare ale diverselor segmente de cumpărători”, au transmis reprezentanţii CCINA Constanţa.
Înscrierile se pot face la adresele de e-mail [email protected], [email protected], [email protected] sau la numerele de telefon 0734.885.013 sau 0734.885.012. 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Economie

Ultima oră

Titlurile zilei