Noul Logan MCV poate fi comandat! Preț de bază, 7.790 de euro

de Anca CHICU Miercuri, 29 Mai 2013 185
Automobile Dacia a prezentat aseară în România noul break din familia Logan. Doritorii pot comanda, începând de astăzi, noul Logan MCV, prețul minim de intrare în gamă fiind de 7.790 de euro (TVA inclusă). Versiunea de top are prețul de 12.300 de euro (inclusiv TVA).
Capital.ro scrie că noul MCV este disponibil cu două propulsoare alimentate cu benzină: motorul 1.2 16v 75 CP, și noul motor turbo pe benzină cu trei cilindri Tce 90. Acest propulsor cântărește cu 15 kg mai puțin decât un motor de putere echivalentă.
Oferta de motorizări Diesel este concentrată propulsorul 1.5 dCi, disponibil în două variante de putere, 90 CP și 75 CP în cazul normei Euro5.
Noul Logan MCV afișează un design exterior mai dinamic decât versiunea precedentă, accentuat de prezența barelor de pavilion. Modelul beneficiază de dimensiuni generoase (4,49 m lungime, cu 430 mm mai mult decât Sandero - și dispune de un portbagaj cu un volum de 573 litri). Aceasta îi permite să ofere un spațiu interior și o capacitate de încărcare record, precum și posibilitatea de a transporta obiecte de până la 2,7 m lungime. 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Economie

Ultima oră

Titlurile zilei