O nouă concentrare economică pe piața carburanților

de Ion TIȚA-CĂLIN Joi, 10 Septembrie 2020 206
Consiliul Concurenței analizează tranzacția prin care Rompetrol Downstream SRL intenționează să preia dreptul de folosință asupra a nouă stații de distribuție carburanți aparținând grupului Comision Trade. Cele nouă stații de distribuție a carburanților sunt situate în Agigea, Brăila, Focșani, Mangalia, Brașov, Zărnești, Caracal, Caraș Severin și Târgu Jiu.
Activitățile Grupului KMG International, din care face parte Rompetrol Downstream SRL, se concentrează, în principal, pe sectoarele de rafinare, retail, marketing și trading, cu operațiuni suplimentare în sectorul de explorare și producție și în zona de servicii petroliere industriale pentru terți (servicii la sondă, servicii industriale, foraje etc.), oferind, în același timp, consultanță de management și consultanță de afaceri ca o componentă de suport a celorlalte operațiuni.
Grupul Comision Trade este activ în mai multe domenii, precum: vânzări angro, transport rutier intern și internațional, distribuție de carburanți în benzinării. Comision Trade este partenerul Rompetrol din anul 2005, operând la acest moment o serie de stații în sistem de franciză Rompetrol.
Autoritatea de concurență va evalua această concentrare economică în scopul stabilirii compatibilității sale cu un mediu concurențial normal și va emite o decizie.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Economie

Ultima oră

Titlurile zilei