Pe meridianele shipping-ului

de Ion TIȚA-CĂLIN Luni, 08 Septembrie 2014 200
- Societatea de clasificare Bureau Veritas a anunțat că flota pentru care prestează servicii a depășit pragul de 100 de milioane tone registru brut. În ultimii opt ani, Bureau Veritas a reușit să dubleze dimensiunea flotei pentru care asigură clasificarea.
- Consiliul Expeditorilor Nigerieni a preluat rolul economic de regulator al industriei portuare. Acest organism va încuraja dezvoltarea bunelor relații între furnizorii și consumatorii de servicii. Camera de Shipping a Nigeriei le-a solicitat companiilor de navigație să sprijine noul sistem de organizare.
- Comercianții de carburanți care operează pe piața Asiei au început să închirieze super-tancuri pentru depozitarea temporară a țițeiului. Ei vor să câștige de pe urma creșterii prețurilor odată cu venirea iernii în emisfera nordică. 
- Au fost anunțați finaliștii premiilor pentru eficiență în shipping pe 2014, competiție organizată de Fathom.  Au fost făcute câte șase nominalizări pentru fiecare dintre următoarele categorii: soluții de eficiență energetică, tehnologii de mediu, inițiativa anului, operatorul sustenabil al anului, contribuții fundamentale la eficiența shipping-ului, soluții de supraveghere. Câștigătorii vor fi de-semnați prin votul companiilor de navigație.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Economie

Ultima oră

Titlurile zilei