Pulsul economiei

de Ion TIȚA-CĂLIN Joi, 23 Noiembrie 2017 158
Marin Preda preia, oficial, începând de astăzi, 23 noiembrie 2017, conducerea Autorității Feroviare Române (AFER). Numirea s-a făcut printr-un ordin al ministrului Transporturilor, Felix Stroe.
Anterior, Marin Preda a îndeplinit funcția de inspector șef teritorial în cadrul Inspectoratului de Siguranță Feroviară, din Brașov.
★ ★ ★
Blocul Național Sindical (BNS) organizează, pe 12 decembrie 2017, un miting de protest împotriva modificărilor aduse Codului fiscal, transferului contribuțiilor sociale de la angajatori la angajați. 
★ ★ ★
Proiectul de buget pentru anul 2018 ar putea fi adoptat de Guvernul Tudose, pe data de 29 noiembrie 2017, a anunțat Liviu Dragnea, șeful PSD.
★ ★ ★
Schimbările aduse Codului fiscal, în special cele legate de transferul contribuțiilor sociale de la angajator la angajat, și plata defalcată a TVA, vor crea haos de la 1 ianuarie 2018, iar România va intra într-un con de umbră în ceea ce privește investițiile străine majore, a declarat Florin Câțu, vicepreședintele Comisiei pentru buget, finanțe și piață de capital din Senat.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Economie

Ultima oră

Titlurile zilei