Sailors’ Society lansează seria conferințelor internaționale privind bunăstarea pe mare a cadeților

de Ion TIȚA-CĂLIN Joi, 30 Iunie 2022 95
În premieră pentru industria shipping-ului, organizația internațională de caritate maritimă Sailors’ Society lansează o serie de conferințe despre bunăstarea pe mare și sănătatea mintală, dedicate exclusiv elevilor școlilor maritime.
În anul 2021, în India, a avut loc o conferință pilot de mare succes, în sistem webinar, la care s-au înscris peste 1.800 de participanți din 19 școli maritime. Feedback-ul la acest eveniment a fost remarcabil. Peste 95% dintre participanții chestionați au declarat că au înțeles mai bine problemele privind bunăstarea pe mare, în urma conferinței, iar 100% au afirmat că participarea la webinar le-a oferit o pregătire mai bună pentru viitoarea carieră pe mare. Un cadet a răspuns: „Am găsit acest eveniment cu adevărat interesant și util, în special informațiile despre răspunsul la criză și cum să gestionez stresul și volumul de muncă.”
Pentru anul 2022, Sailors’ Society a anunțat că vor avea loc patru conferințe on-line. În cadrul lor se va discuta despre bunăstarea pe mare și sănătatea mintală a cadeților. Organizate cu sprijinul școlilor maritime din India, Filipine, Grecia și Africa, conferințele vor fi adaptate fiecărei regiuni și vor include personalități de renume internațional.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Economie

Ultima oră

Titlurile zilei