Studioul Planificare şi Comandă IKEA Constanţa s-a deschis oficial, la Supernova

de Sorin MIHALACHE Joi, 16 Mai 2024 696
Studioul Planificare şi Comandă IKEA a fost inaugurat, joi, 16 mai, în incinta Supernova Constanţa. Toţi cei care vor să-şi modernizeze locuinţele vor găsi aici o gamă de produse şi servicii de top.
„Ne bucurăm să anunţăm deschiderea oficială a Studio-ului de Planificare şi Comandă IKEA din Constanţa, marcând un moment important al prezenţei noastre în acest oraş, dar şi la nivel naţional.
Acest Studio este un nou format pe care IKEA l-a dezvoltat şi a decis să îl lanseze pentru prima dată în România aici, la Constanţa.
Inovaţia noului format ţine de oferirea unei experienţe unice a clienţilor, deoarece regrupăm, într-un singur spaţiu, toată gama de servicii pe care IKEA o are în portofoliu.
Dorim să oferim o experienţă de planificare şi comandă uşoară şi accesibilă pentru soluţiile de amenajare a locuinţei, personalizate în funcţie de nevoile şi dorinţele lor individuale”, a declarat Mihai Dinte-Pop, manager Studio Planificare şi Comandă IKEA, Constanţa.
Constănţenii care doresc să-şi cumpere un mobilier nou sau să-l schimbe pe cel vechi sunt pe mâini sigure, pentru că vor beneficia de consiliere.
„Aici, clienţii noştri vor găsi sfaturi de specialitate din partea celor 12 colegi care îi pot ajuta cu informaţii utile. În plus, avem şapte colegi dornici să vină în sprijinul clienţilor prin serviciile de măsurare şi montaj”, a explicat Mihai-Dinte Pop.
În spaţiul amenajat de 360 metri pătraţi, regăsim servicii şi produse pentru toate zonele principale ale locuinţei - living-uri, bucătării, dormitoare şi băi.
Pe lângă zona de planificare, studio-ul dispune şi de o zonă de soluţii de mobilier şi prezentarea unei selecţii de produse.
„Veţi găsi peste 1.200 de produse expuse în diferite combinaţii pentru a completa experienţa clienţilor de planificare cu o zonă dedicată pentru inspiraţie. Proiectul a presupus o investiţie de peste 300.000 euro.
Suntem încântaţi să celebrăm această realizare, deschiderea unui nou format IKEA în Constanţa, alături de comunitatea locală. Acest nou punct reîntăreşte angajamentul IKEA de a oferi servicii de calitate, precum şi soluţii personalizate pentru clienţii noştri.
Pentru cei care îşi doresc să-şi reamenajeze locuinţele, vă invităm să ne vizitaţi la Studio-ul nostru de Planificare & Comandă IKEA din Supernova Constanţa şi să vă bucuraţi de o experienţă accesibilă de planificare şi comandă”, a mai spus managerul Studio Planificare şi Comandă IKEA, Constanţa. 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Economie

Ultima oră

Titlurile zilei