Tehnologii de navigaţie de ultimă oră, prezentate la Tomis Maritime Expo

de Sorin MIHALACHE Luni, 22 Aprilie 2024 364
O călătorie captivantă, care îşi propune să aducă împreună lideri de opinie, profesionişti şi inovatori din domeniul maritim pentru a discuta, învăţa şi a construi împreună viitorul. Aşa se anunţă a fi Tomis Maritime Expo, eveniment ce va fi organizat de Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură (CCINA) Constanţa, între 26 şi 28 iunie, la Pavilionul Expoziţional din staţiunea Mamaia.

Tomis Maritime Expo face parte din Săptămâna Afacerilor Maritime, o săptămână dedicată explorării oportunităţilor şi dezvoltării în industria maritimă, iar Autoritatea Navală Română (ANR) este partener oficial al evenimentului.

„Aflată la cea de-a treia ediţie şi consolidată pe baza succesului celor două anterioare, Maritime Business Week a crescut, devenind un eveniment desfăşurat pe parcursul unei săptămâni întregi.
Firmele expozante au oportunitatea de a-şi prezenta produsele, serviciile şi soluţiile unei audienţe compusă din profesionişti ai industriei. Participarea la Maritime Business Week oferă vizibilitate şi acces la un public ţintă dornic să descopere cele mai recente inovaţii şi tendinţe în sectorul maritim.

Fie că sunt specializate în construcţia de nave, tehnologia de navigaţie, infrastructura portuară, siguranţa maritimă sau oricare alt sector al industriei, firmele participante la târg au şansa de a se promova pe o platformă dedicată, alături de cei mai importanţi jucători din domeniu.
Va fi o experienţă memorabilă şi informativă, un mediu productiv pentru schimburi de idei şi crearea de parteneriate valoroase”, au transmis organizatorii evenimentului. 

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Economie

Ultima oră

Titlurile zilei