Timișoara, orașul cu două dintre cele mai bizare ATM-uri din lume

de Cuget Liber Sâmbătă, 07 Aprilie 2012 401
Un bancomat amplasat astfel încât să fie folosit de un jucător de baschet și unul potrivit pentru actorul Verbe Troyer, vedeta filmului "Austin Powers", supranumit Mini-Me, se află în Timișoara și sunt considerate printre cele mai bizare ATM-uri din lume în ediția electronică a Daily Mail, citată de Mediafax.
Unul dintre ATM-uri este amplasat la doar 30 de centimetri de sol, utilizatorii fiind nevoiți să stea în genunchi pentru a retrage bani. Celălalt, situat la câteva străzi distanță, este amplasat la o înălțime de 1,82 metri deasupra solului iar majoritatea persoanelor care trec prin apropiere nici nu îl observă.
Acesta din urmă ar fi trebuit să aibă scări și o platformă pentru a putea fi accesibil, dar probabil că banca a uitat să ceară permisiunea de a le amplasa. Amplasarea bizară a acestor ATM-uri a nemulțumit grupurile de consumatori din România, care au acuzat băncile de servicii necorespunzătoare. "Cu un număr estimat de 2,2 milioane de ATM-uri în lume, puține sunt amplasate în locuri mai ciudate ca acestea", conchide cotidianul britanic.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Economie

Ultima oră

Titlurile zilei