Veste bună pentru fermieri: măsurile cu finanțare europeană au drum liber!

de Ion TIȚA-CĂLIN Luni, 11 Mai 2015 135
Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale a primit din partea Direcției Generale pentru Agricultură și Dezvoltare Rurală a Comisiei Europene scrisoarea de conformitate a Programului Național de Dezvoltare Rurală (PNDR) 2014 - 2020.
"Mai mult decât această confirmare pe care o așteptam, Comisia ne transmite faptul că putem demara implementarea globală a PNDR. Cu alte cuvinte, putem să dăm drumul la toate măsurile de finanțare, lucru pe care îl vom face în cursul lunii iunie. Deși nu este aprobarea formală, conformitatea de program pe care am primit-o este momentul cheie al demarării PNDR 2020 și arată faptul că eforturile noastre și ale partenerilor noștri își arată roadele" - a declarat Daniel Constantin, ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale.
Această comunicare reprezintă ultimul pas înaintea aprobării finale a PNDR și atestă faptul că la nivelul Comisiei Europene a fost încheiată etapa de consultare între serviciile de specialitate, iar programul poate fi aprobat prin decizie a acestui for european, se arată în comunicatul de presă al Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Economie

Ultima oră

Titlurile zilei