Vrei să devii mediator?

de Anca CHICU Luni, 01 Iulie 2013 206
Fundația Școala Română de Afaceri a Camerelor de Comerț și Industrie - filiala Constanța organizează, în parteneriat cu fundația pentru schimbări democratice București, un curs de formare a mediatorilor, la sediul Camerei de Comerț, Industrie, Navigație și Agricul-tură Constanța. Acesta are loc în perioada 1 iulie - 19 iulie 2013
"Începând cu primul trimestru 2013, intră în vigoare modificările intervenite prin OUG 90/2012 și Legea 115/2012 a Legii 192/2006 privind medierea și organizarea profesiei de mediator. Prin intermediul acestor modificări, medierea devine procedură prealabilă obligatorie în disputele din următoarele domenii: dreptul familiei, răspunderea profesională - malpraxis, protecția consumatorului, litigiile de muncă izvorâte din încheierea, executarea și încetarea contractelor individuale de muncă, dreptul comercial - sume până la 50.000 lei, dreptul penal - infracțiuni pentru care acțiunea penală se pune în mișcare la plângere prealabilă", explică organizatorii.
Fundația pentru Schimbări Democratice București este furnizor autorizat de Consiliul Medierii și CNFPA. Cursul de formare a mediatorilor se finalizează cu acordarea unei diplome recunoscută la nivel național și internațional. 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Economie

Ultima oră

Titlurile zilei