350.000 de euro și arme de foc, ridicate în urma perchezițiilor la producătorii de steroizi

de Cuget Liber Sâmbătă, 21 Iunie 2014 152
Polițiștii au ridicat aproximativ 350.000 de euro susceptibili a proveni din activitatea infracțională, precum și cinci arme de foc, în urma finalizării celor 26 de percheziții desfășurate vineri, pe raza municipiului București și a județelor Argeș, Călărași, Iași, Sălaj, Bihor și Timiș, la domiciliile membrilor a trei grupări infracționale și în locuri de producție și depozitare a unor substanțelor interzise.
"Polițiștii au identificat o instalație clandestină utilizată la producerea și ambalarea substanțelor medicamentoase și au ridicat sute de mii de comprimate, fiole, flacoane și alte recipiente conținând substanțe anabolizante, și hormoni de creștere", informează un comunicat al Inspectoratului General al Poliției Române (IGPR) remis azi AGERPRES.
Polițiști din cadrul Direcției de Investigare a Fraudelor — IGPR au ridicat vineri peste 150.000 de tablete și comprimate de medicamente și steroizi, în urma a 26 de percheziții și au pus în aplicare 22 de mandate de aducere, reținând 14 dintre membrii grupărilor infracționale implicate în cauză, scrie Agerpres.
Taguri

Comentează știrea

gigi steroid
22 iunie 2014
explicatie

Si te mai miri de ce sunt toti terminatii astia plini de muschi si fara creier asa de agitati si pusi pe scandal tot timpul. Pe langa faptul ca au bagat in ei toate prostiile, nici nu mai pot sa dea la buci.

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei