60 de profesori de la Bioterra, duși la audieri

de Cuget Liber Miercuri, 31 Octombrie 2012 269
60 de cadre didactice de la Universitatea Bioterra au fost duse la audieri, informează România TV. Anchetatorii caută noi probe în dosarul șpăgilor. Profesorii cereau bani pentru examene și diplome.
Polițiștii vor audia, astăzi, în calitate de martori mai mulți profesori, dar și studenți ai Universității Bioterra. Aceste audieri vin ca urmare a scandalului în care profesorii de la această universitate erau acuzați că divulgau informații secrete cu privire la subiectele examenelor de licență. Mai mult, s-a vorbit despre dare și luare de mită din cauza faptului că unii dintre ei urmau să încaseze bani pentru a divulga aceste informații.
Cei mai mulți dintre studenții care vor fi audiați astăzi vor depune mărturie despre felul în care se făcea acest schimb de informații sau chiar de lucrări gata scrise.
Și Adrian Dulugeac, șeful de lucrări la Universitatea Bioterra, a fost arestat pentru 29 de zile de Curtea de Apel Pitești, în dosarul în care este acuzat că a primit bani sau bunuri de la studenți cărora le-a dat subiectele la licență sau pe care i-a ajutat să obțină diplomele fără să susțină examene.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei