Accident rutier în Medgidia. Șoferul era beat-mort!

de Andreea ILIESCU Marţi, 06 Mai 2014 598
Un șofer de 33 de ani a făcut-o lată: s-a urcat la volan deși era beat și a provocat un accident rutier. Evenimentul s-a produs ieri dimineață, în jurul orei 7.30, în Medgidia. 
Dumitru Banu, de 33 de ani, din Peștera, conducea pe strada Poporului din municipiu, dinspre strada Decebal către strada Viilor. La un moment dat, ajungând la intersecție cu strada Jiului, șoferul a oprit pe partea dreaptă, după care s-a pus brusc în mișcare cu intenția de a întoarce, însă nu s-a asigurat, astfel a intrat direct într-o altă mașină, care circula în aceeași direcție de mers și care voia să depășească, condusă de George Budeanu, de 40 de ani, din Medgidia. 
În urma impactului, șoferul celui de-al doilea autoturism, dar și Maria Budeanu, pasageră în aceeași mașină, au avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind răniți ușor. 
Ajunși la fața locului, rutieriștii i-au testat pe ambii conducători auto cu aparatul Drager, iar în cazul lui Dumitru Banu, rezultatul a fost pozitiv: acesta avea o alcoolemie de 1,10 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta s-a ales cu dosar penal. 

Taguri

Comentează știrea

hermes bags 2013
3 iunie 2014
hermes bags 2013

hermes usa.com Stiri Eveniment : Accident rutier în Medgidia. Șoferul era beat-mort! | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online hermes bags 2013 http://www.elbirk.com/images/hermes-bags-2013-blue-hermes-handbags-8760.asp

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei