Adolescent băut și fără permis, prins de polițiști la volanul unei mașini

de Alina DRACOPOL Sâmbătă, 09 Martie 2024 399
Un adolescent de 17 ani, fără permis de conducere și aflat sub influența alcoolului, a fost prins în timp ce conducea o mașină pe o stradă din Medgidia. Tânărul a refuzat prelevarea de probe biologice.

Incidentul a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă. Un echipaj de jandarmi a văzut o mașină care circula fără a avea în funcțiune luminile de întâlnire. Jandarmii au anunțat Poliția.

Polițiștii au oprit mașina și au aflat că la volan se afla un adolescent de 17 ani.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior, a fost dus la o unitate medicală, unde a refuzat prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge, au precizat polițiștii.

În perioada 8 - 9 martie a.c., aproximativ 360 de polițiști au acționat, în județul Constanța, pentru menținerea ordinii și liniștii publice, desfășurarea unui trafic rutier în siguranță și combaterea traficului și consumului de droguri sau alte substanțe interzise.


Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei