Americanii s-au jucat de-a războiul în Constanța r Pe parcursul celor cinci luni, la exercițiu au participat 800 de militari din 13 țări, dintre care 200 de militari din România

de Paula SOLOMON Marţi, 13 Septembrie 2011 1284
Ieri s-a încheiat exercițiul "Black Sea Rotational Force 2011".
În cinstea evenimentului s-a organizat o ceremonie la orele dimineții, începând cu orele 10.30, la baza militară de la Mihail Kogălniceanu. Pe lângă reuniunea protocolară, festivitatea a cuprins și o demonstrație militară.
"Black Sea Rotational Force 2011" a început pe data de 27 aprilie și a fost organizat de Corpul Infanteriei Marine americane în cooperare cu cele trei categorii de forțe ale Armatei României.
La exercițiu, au participat aproximativ 800 de militari din 13 țări, printre care se numără și Bulgaria, Croația, Georgia, Grecia, Repu-blica Moldova, Serbia, Ucraina și Statele Unite ale Americii.
Din partea României, la exercițiu au participat peste 200 de militari. Din luna aprilie până ieri, militarii au desfășurat activități de instruire pentru operațiuni de menținere a păcii ce au avut ca scop întărirea relațiilor de cooperare regională dintre armatele statelor participante. Exercițiul a urmărit pregătirea aliaților pentru condiții reale de luptă.
Înainte de a pleca din România, militarii americani au modernizat heliportul Spitalului Județean de Urgență Constanța, care a fost inaugurat săptămâna trecută.
Infanteriștii marini americani au părăsit baza de la Mihail Kogălniceanu în cursul zilei trecute.
Exercițiul "Black Sea Rotational Force" va fi reluat în luna martie a anului viitor.
Taguri

Comentează știrea

eleverag sitemap
14 mai 2014
eleverag sitemap

Lantas upaya apa yang coba dilakukan Honda untuk memperoleh sepeda motor sport 150cc full fairing yang harganya lebih kompetitif? Caranya dengan memanfaatkan platform CB150 StreetFire untuk disiapkan varian baru "full fairing". eleverag sitemap http://www.eleverag.com/sitemap.xml

magic leverag hair rollers
21 mai 2014
magic leverag hair rollers

The beaky front fairing gives the Ninja 1000 a crouched and restless feline profile that's ready to leap with all ferocity. The slats at the edges, the angular fuel tank, body panels draped in a mix of black and green. magic leverag hair rollers http://magicleveraghairrollers.tripod.com

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei