Anunțul făcut de medici. Ce au descoperit la autopsia lui Vasile Turcu

de Cuget Liber Sâmbătă, 11 Martie 2017 4373
Medicii legiști au încheiat autopsia fostului acționar al echipei Dinamo, Vasile Turcu și le-au prezentat concluziile anchetatorilor. Moartea a fost violentă, au conchis specialiștii, după examenul și analizele clasice în aceste situații.

Autopsierea cadavrului a fost realizată vineri, de către o echipă de legiști de la INML "Mina Minovici" din Capitală. Un raport preliminar a ajuns pe masa procurorilor care anchetează decesul lui Vasile Turcu, în care se arată că "Moartea a fost violentă în urma unei asfixii mecanice prin spânzurare". 

La diagnostic a fost trecut "Insuficiență cardio respiratorie acută cu asfixie, făra alte semne de violență"
Fostul acționar al echipei Dinamo București, omul de afaceri Vasile Turcu, a murit, în noaptea de miercuri spre joi, la Spitalul de Urgență Floreasca, unde fusese internat săptămâna trecută în urma unei tentative de sucid.

 El a decedat în jurul orei 2.00. Vasile Turcu, în vârstă de 62 de ani, a ajuns pe 1 martie la Spitalul de Urgență Floreasca în stare gravă, după o tentativă de sinucidere ce a avut loc în locuința sa din București. 

În urma tentativei de suicid a fost deschis un dosar la Parchetul Capitalei, fiind audiate mai multe persoane apropiate acestuia. Vasile Turcu a fost un om de afaceri care deține grupul de firme Romconstruct, iar în 2013, conform Top 300 Capital, avea o avere de 30 de milioane de euro. În 2001, Vasile Turcu s-a implicat ca finanțator la Dinamo, mai întâi la secția de handbal a clubului, iar din 2004 a devenit acționar la echipa de fotbal, retrăgându-se în 2011, scrie cancan.ro

Taguri

Comentează știrea

Ion
11 martie 2017
Andrei

Soarta!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei