Apel din Texas pentru găsirea FAMILIEI BIOLOGICE din Constanța

de Florentina BOZÎNTAN Joi, 12 Ianuarie 2023 466
Un tânăr de 26 de ani a apelat la membrii comunității online The never forgotten romanian children – Copiii niciodată uitați ai României pentru a-și găsi familia biologică. Apelul acesta a fost făcut public în spațiul online, în speranța că în acest mod va găsi mai multe informații despre cea care i-a dat viață sau alte rude. Tânărul a fost adoptat, când avea aproape doi ani, în Statele Unite ale Americii.
„Salutări din Texas! Numele meu înainte de adopție a fost Soare Cristian Alexandru. M-am născut pe 13 iulie 1997 la Constanța. Am fost adoptat în State când aveam aproape 2 anilori și am avut parte de o familie frumoasă care mă sprijină în acest demers al meu de a găsi familia biologică din România. Așadar, caut pe cea care m-a născut: Soare Mariana. Știu că locuia chiar în Constanța, undeva pe strada Zmeuei și acum ar avea aproximativ 45 de ani. Am nevoie de distribuirea voastră, așa cum faceți mereu. Vreau să o cunosc pe cea care mi-a dat viață și, de ce nu, pe frații/surorile pe care le am. Vă mulțumesc!”, este mesajul transmis pe rețelele de socializare.
Cei care pot ajuta cu informații, pot lua legătura cu administratorii paginii de Facebook The never forgotten Romanian children - Copiii niciodată uitați ai României.
Taguri

Comentează știrea

Therese Poulain
12 ianuarie 2023
Oferta de împrumut

Societatea financiară s-a specializat în toate domeniile. Vă punem la dispoziție oferte pentru toate nevoile dvs. de finanțare cu un împrumut personal și investim în proiectele dvs. majore. și investiți în proiectele dumneavoastră majore. Aceasta este rezervată companiilor și persoanelor serioase care caută un împrumut pentru a-și finanța proiectele. Oferim împrumuturi persoanelor fizice: credite de consum, credite pentru locuințe, achiziții de credite, achiziții de datorii pentru a consolida toate datoriile într-un singur împrumut, împrumuturi școlare pentru studenți, împrumuturi auto. Vă ajutăm să vă finanțați proiectele, cum ar fi construcția casei, a biroului, a afacerii sau a unui proiect care necesită finanțare externă. Persoanele aflate în nevoie ne pot contacta pentru mai multe informații despre oferta de a fi mulțumiți : Email: [email protected]

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei