Arc peste timp la Inspectoratul de Poliție Județean Constanța

de Madalina PETRESCU Marţi, 07 Noiembrie 2023 14601
Moment plin de emoție marți, la IPJ Constanța. Primul inspector șef al Poliției constănțene, colonel (r) Ion Ciucur a fost în vizită la fostul loc de muncă. Mai tinerii colegi au fost onorați de prezența domniei sale.
“Astăzi am avut onoarea de a-l avea în vizită, la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, pe domnul colonel (r) Ion Ciucur, cel care a rămas în istorie ca primul inspector șef al poliției constănțene de după anul 1989. În cadrul unei întâlniri cu actualul șef al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, comisar de poliție Mădălina Sorina Vlangăr, fostul comandant al poliției județene, o dovadă vie a vocației profesiei de polițist, a rememorat câteva dintre experiențele sale profesionale.
La finalul întrunirii, i-a oferit cartea domniei sale, intitulată “Un polițist perfect”, șefului Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, afirmând: “Meseria aceasta este nobilă pentru că, prin tot ceea ce faci, dacă faci corect, o faci pentru oameni”.
Să trăiți, domnule colonel, și să ne trăiți până la 100 de ani! Noi promitem sa facem tot posibilul pentru a fi cât mai aproape de “polițistul perfect”!, au transmis reprezentanții ISJ Constanța.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei