Au dat lovitura în Mamaia Nord! Turiști lăsați fără mii de lei și telefoane mobile

de Alina RADU Joi, 27 Iulie 2017 1053
Clipe de groază pentru mai mulți turiști cazați într-un camping din Mamaia Nord. În miez de noapte, unitatea de cazare a căzut pradă hoților. Au confirmat polițiștii din Constanța, care au primit un val de plângeri din partea păgubiților, imediat după incident.
În urma furturilor, un turist din București a reclamat lipsa sumei de 3.000 dolari și a unui telefon mobil marca Asus Zenton 3 Ultra dintr-o rulotă. Din cercetări, s-a stabilit că autorii au pătruns pe ușa de acces lăsată deschisă.
Acesta nu este singurul păgubit. Altui turist din București i-a dispărut suma de 2.800 lei tot din rulotă. De această dată, autorii au pătruns pe un geam lăsat deschis.
De asemenea, un alt turist din Galați a reclamat furtul dintr-o autoutilitară Volkswagen a sumei de 260 lei și a unui telefon mobil Samsung Galaxy A5. Hoții au pătruns pe portiera din stânga față ce fusese lăsată neasigurată, reușind astfel să sustragă bunurile.
Unui alt turist din Galați i-a fost furată suma de 1.200 lei și un telefon mobil Samsung Galaxy J5 din autoturismul marca Dacia Logan. Aici, autorii au pătruns prin forțarea butucului portierei din dreapta față.
v v v
Potrivit reprezentanților IPJ Constanța, societatea în cauză avea obligația legală să asigure paza și protecția bunurilor, lucru care nu s-a întâmplat. Polițiștii din Năvodari au efectuat control la societatea comercială ce deține campingul, ajungând la concluzia că Legea 333 nu a fost respectată.
Așadar, campingul trebuie să-și remedieze problemele pentru a putea funcționa în continuare. În urma lanțului de infracțiuni, oamenii legii au aplicat și o amendă de 2.000 lei, iar pe unicul paznic l-au amendat cu 100 lei. De asemenea, se fac cercetări în patru dosare penale.
Polițiștii încearcă să-i identifice pe autorii jafului, să-i tragă la răspundere și să recupereze banii și obiectele celor prejudiciați. 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei