Bărbatul care a alergat cu furca mai mulţi poliţişti, arestat preventiv

de Andreea PERHAIȚĂ Vineri, 11 Septembrie 2020 165
Bărbatul care a alergat mai mulţi poliţişti cu furca, în localitatea Mihai Viteazu, a fost arestat preventiv. Acesta este cercetat într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de ultraj şi iniţial a fost reţinut pentru 24 de ore.
Potrivit oamenilor legii, bărbatul de 30 de ani ar fi ameninţat cu acte de violenţă mai mulţi poliţişti din cadrul Secţiei 5 Rurală Cogealac.
„Urmare a unei sesizări făcute în data de 2 septembrie, în jurul orei 20.20, cu privire la faptul că în extravilanul localităţii Mihai Viteazu, un bărbat ar fi intenţionat să păşuneze o turmă de caprine pe o cultură, la faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei 5 Rurală Cogealac.
Întrucât poliţiştii au fost ameninţaţi cu acte de violenţă de către persoana în cauză, aceasta având asupra sa o furcă şi manifestând un comportament agresiv, au solicitat sprijin unui alt echipaj de poliţie. Dat fiind faptul că acesta nu s-a conformat solicitărilor poliţiştilor şi s-a manifestat agresiv, fugind de la faţa locului, s-au folosit focuri de avertisment, în urma cărora bărbatul a fost rănit la picior, fiind ulterior transportat la spital pentru îngrijiri medicale”, au explicat reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Constanţa.
În cursul zilei de miercuri, 9 septembrie, acesta a fost prezentat instanţei de judecată, care a emis pe numele său mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Constanța. 

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei