Bătrână, jefuită de 100.000 de lei de o fată de 15 ani

de Cuget Liber Duminică, 03 Mai 2020 686
O femeie de 84 de ani, din Calafat, a fost jefuită de o fată de 15 ani. Copila i-a furat 100.000 de lei, bani pe care bătrâna îi obținuse după vânzarea unei case. Poliția a recuperat doar 7.000 de lei.

Bătrâna vânduse o casă, iar în urma tranzacției obținuse o 100.00 de lei și ținea banii în locuința sa.

Potrivit reprezentanților Poliției Dolj, fata de 15 ani ar fi avut o cheie cu care a deschis locuința femeii, atunci când aceasta era plecată la piață, a intrat în casă și i-a furat întreaga sumă de bani.

"Pe parcursul cercetărilor, polițiștii au efectuat 4 percheziții domiciliare, la locuințele unor persoane din Calafat, inclusiv la domiciliul minorei în cauză. La respectiva locație, polițiștii au găsit cheia de la ușa de acces în locuința persoanei vătămate, precum și suma de aproximativ 7.000 de lei, cercetările fiind continuate pentru recuperarea întregului prejudiciu", anunță reprezentanții IPJ Dolj conform antena3.ro.

Judecătorii au decis ca fata să fie arestată la domiciliu, pentru 30 de zile. Potrivit reprezentanților Poliției Dolj, adolescenta va fi supusă unei expertize psihiatrice pentru a se stabili dacă avea sau nu discernământ atunci când ar fi comis furtul. 


Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei