Bebeluș de șapte luni, RĂNIT DE UN ȘOFER BEAT

de Andreea PERHAIȚĂ Sâmbătă, 18 August 2018 2880
Un accident s-a produs seara trecută pe Strada Steagului din Constanța. Un bărbat în vârstă de 29 a lovit un căruț în care se afla un bebeluș. În urma controlului polițiștilor s-a constatat că șoferul era băut, acesta având 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 17 august a.c., în jurul orei 19:20, un bărbat, în vârstă de 29 de ani, din Constanța, fiind sub influența băuturilor alcoolice - 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat-, a condus un autoturism pe strada Steagului, din municipiu, dinspre Soveja către Dionisie cel Mic unde, în dreptul unui imobil, a acroșat ușor un căruț, în care se afla un minor, în vârstă de 7 luni, acesta fiind împins de un alt minor, de 12 ani, pe marginea carosabilului, în aceeași direcție de mers.

În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală ușoară a minorului, în vârstă de 7 luni, au declarat reprezentanții IPJ Constanța

A fost nevoie de intervenția mai multor echipaje de poliție pentru a aplana conflictul, deoarece rudele bebelușului au fost la un pas să îl linșeze pe șofer.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei