Biciclist căutat de polițiști pentru că a lovit un bătrân pe trecerea de pietoni

de Camelia MIU - MITRIC Sâmbătă, 20 August 2011 347
Un biciclist este căutat de polițiștii de la Rutieră, după ce a lovit, vineri dimineață, pe trecerea de pietoni de pe strada Adamclisi, în fața complexului China Mall, un bătrân de 76 de ani, din Constanța.
Reprezentanții Serviciului Poli-ției Rutiere Constanța spun că Gheorghe Roncea a fost izbit de biciclist în timp ce traversa strada pe marcajul pietonal. În loc să rămână pe loc și să facă tot ce-i stă în putință pentru a-și ajuta victima, biciclistul a plecat de la locul accidentului.
Din imaginile unei camere de luat vederi din mall-ul respectiv, se poate observa cum bătrânul este lovit, alături de o altă persoană, pe trecerea pietoni. Omul cade și se lovește cu capul de asfalt. Biciclistul, alături de alte persoane, îl trage pe bătrân pe trotuar, unde acesta dă semne că-și revine. Nu a mai așteptat ca să vadă cum evoluează starea victimei sale, el urcându-se pe bicicletă și văzân-du-și de drum.
Bătrânul a fost transportat la Spitalul Clinic Județean de Ur-gență Constanța, unde medicii au constatat că are un traumatism cranio-cerebral acut închis și un traumatism abdominal, el fiind externat ulterior.
Biciclistul căutat are 30 - 35 de ani, înălțime de peste 1,75 m, constituție atletică, păr șaten-închis, tuns cu freză cu cărare. De asemenea, el era îmbrăcat cu pantaloni scurți în două culori (mov - albastru) cu imprimeu minge de fotbal, tricou alb cu umeri albaștri, și încălțat cu pantofi sport.
Dacă tânărul se va prezenta din proprie inițiativă la Poliție, unde va fi cercetat pentru vătămare corporală din culpă, va beneficia de circumstanțe atenuante, spun polițiștii, dacă nu, va suporta rigorile legii.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei