Bunuri în valoare de 340.800 lei reținute de către inspectorii vamali din Constanța

de Ion TIȚA-CĂLIN Joi, 17 Noiembrie 2022 126
În data de 14 noiembrie 2022 inspectorii vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Constanța - Direcția Regională Vamală București, ca urmare a controlului efectuat asupra mărfurilor aflate într-un container sosit din China pentru o societate comercială cu sediul în Ucraina, au reținut 5.760 de jucării din plastic „Ponei" și 480 de jucării din plastic – „Rucsac" susceptibile a aduce atingere drepturilor de proprietate intelectuală a mărcilor „DISNEY" și „MY LITTLE PONY".

În vederea asigurării respectării drepturilor de proprietate intelectuală în cadrul operațiunilor de vămuire, bunurile susceptibile a fi contrafăcute au fost reținute în vederea trimiterii spre expertizare, la finalizarea cazului urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun.

Taguri

Comentează știrea

70.000 euro
17 noiembrie 2022
„DISNEY" și „MY LITTLE PONY"

Binisor la captura ! (adica pe poza e frumos, copilul se bucura dar e posibil cu Dl. Doctor, adica materiale inferioare, parti componente de dimensiuni mici care se pot desprinde : ORL, toxicitate pe culoare : Dermatologie, etc). Numeric la 5 euro/cadou insemana 14.000 de personaje de poveste ! (cam 1 apartament intreg de 4 camere plus si ambele balcoane)

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei