Cazul Caracal. ​Gheorghe Dincă, scos din arest și dus la Poliție pentru o analiză comportamentală

de Cuget Liber Marţi, 03 Septembrie 2019 177
Gheorghe Dincă, bărbatul din Caracal care a mărturisit că le-a ucis pe Alexandra Măceșanu și pe Luiza Melencu, a fost scos din Arestul Central, marți, și dus la IGPR, unde se realizează o analiză a comportamentului său, au declarat surse judiciare.

Gheorghe Dincă a părăsit, marți, Arestul Central și a ajuns la sediul IGPR, unde, potrivit unor surse judiciare, se va realiza o analiză a comportamentului său.

DIICOT a anunțat oficial, luni, că Gheorghe Dincă a fost transferat din Arestul Poliției Olt în Arestul Preventiv din Capitală pentru noi audieri, dar și pentru a fi supus unei analize comportamentale și pentru o examinare psihiatrică.

Tot luni, DIICOT a anunțat că raportul final de expertiză medico-legală transmis de către Institutul Național de Medicină Legală "Mina Minovici" arată că "analiza genetică a probelor biologice de os, reprezentată de elemente dentare selectate din coletul cu fragmente osoase găsite în cenușa din butoiul metalic de la locuința lui Gheorghe Dincă, a condus la stabilirea unui profil ADN unic, aparținând Alexandrei Măceșanu".

Alexandra Măceșanu, de 15 ani, a dispărut miercuri, 24 iulie, după ce a luat o mașină "la ocazie". În același mod a dispărut în luna aprilie și Luiza Melencu, de 18 ani. Suspectul, Gheorghe Dincă, a fost identificat abia vineri, 26 iulie, după ce joi Alexandra a sunat de trei ori la 112 pentru a-și anunța răpirea. După ce inițial a negat că le cunoaște pe cele două fete, Gheorghe Dincă le-a spus anchetatorilor că a ucis-o pe Alexandra și i-a ars trupul. Bărbatul le-a spus anchetatorilor că a procedat la fel și cu Luiza.

Este așteptat și raportul privind oasele identificate într-o pădure de lângă Caracal și despre care Gheorghe Dincă a spus că sunt ale Luizei. Inițial, INML nu a putut identifica un ADN deoarece oasele erau prea calcinate, însă procurorii au cerut refacerea analizelor.


Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei