Ce reclamă ne-a făcut un taximetrist: a țepuit și lovit un englez!

de Florentina BOZÎNTAN Luni, 05 August 2013 266
Un englez aflat pe litoralul ro-mânesc a avut parte de o experiență mai mult decât neplăcută: a fost plimbat prin municipiul Constanța de un taximetrist pus pe jecmăneală, iar când i-a atras atenția, l-a forțat să coboare din mașină.
Cetățeanul englez Andy Preston vine în țara noastră de mai bine de zece ani, în prezent fiind specialist în lumini la Fashion TV Summer Festival Mamaia. Vineri seara, însă, i-au fost puse la încercare cunoștințele despre orașul de la malul mării. Acesta, împreună cu prietena lui, s-au urcat într-un taxi, în zona piațetei Cazino din stațiunea Mamaia și i-au cerut taximetristului să-i ducă la un restaurant din municipiu. Văzând că are de-a face cu străini, taximetristul i-ar fi dus prin oraș, pe drumuri ocolitoare, iar la final i-a cerut 50 de lei. În momentul în care cetățeanul englez i-a atras atenția, taximetristul l-a agresat pe bărbat, forțându-l să coboare din mașină. Nu înainte, însă, de a-și primi banii pretinși.
După pățanie, englezul s-a prezentat la sediul Poliției municipiului Constanța. Nu neapărat pentru a depune plângere, cât pentru a le atrage atenția polițiștilor constănțeni ce îndeletniciri au unii taximetriști și pentru a le da numărul de înmatriculare al mașinii celui care l-a țepuit și agresat pe el. 
Taguri

Comentează știrea

Bogdan
5 august 2013
so what?

si? i-a facut cineva ceva taximetristului? stire de cacat

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei